Comença la preinscripció escolar pel curs 2018/2019

El proper divendres 13 d’abril i fins el  dimarts 24 d’abril s’obre el període de preinscripció escolar pel curs 2018-2019. La preinscripció és el tràmit que cal fer per ser admès per primera vegada en un centre sostingut amb fons públics i per canviar de centre.

A Castelló d’Empúries, segons dades del padró municipal, hauran de començar l’escola 101 alumnes, nascuts l’any 2015.

Cada centre publicarà l’oferta de places escolars al seu tauler. Del 9 al 12 d’abril s’ha de sol·licitar dia i hora per a realitzar la preinscripció a una de les tres escoles d’educació infantil i primària del municipi: Escola El Bruel Escola Joana d’Empúries i Escola Ruiz Amado.

Per fer la preinscripció és molt important que les famílies coneguin el calendari de tot el procés, els criteris de prioritat i la documentació necessària per a justificar-los. Es pot trobar tota la informació detallada al següent enllaç estudiar a Catalunya.

El període de matriculació serà del dijous 21 al dimecres 27 de juny. La no formalització de la matrícula dins del termini comporta la pèrdua dels drets sobre la plaça adjudicada.

Per a més informació sobre la preinscripció escolar et pots adreçar al departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries (972 25 01 65), o bé consultar la web de la Generalitat Estudiar a Catalunya

Publicado en: Notícies