Comença la 2a Campanya de Teatre Escolar

S’inicia la 2a Campanya de teatre escolar, en el marc de les actuacions del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries.

S’han programat diferents espectacles en horari lectiu, per a l’alumat d’infantil, primària i secundària, amb l’objectiu d’apropar i fer més accessible el teatre als infants i joves del municipi.

La Campanya comença avui, dimarts 17 d’abril, amb l’espectacle La llavor del foc a càrrec de la Companyia Blanc Celebracions. És un espectacle ple de poesia, música i imaginació que convida als nens a gaudir del diàleg entre cultures i a donar resposta a les grans preguntes de la història de la humanitat. El Viatger, comparteix la seva pròpia experiència recollint mites d’arreu del món dins d’una maleta plena de terra. L’espectacle s’adreça a l’alumnat de 4t de primària i té lloc a la Sala Municipal.

Aquest dijous, 19 d’abril, tindrà lloc a la mateixa Sala Municipal, l’espectacle MANS a càrrec de la companyia Fes-t’ho com vulguis, i adreçada a l’alumnat de la Llar d’Infants. MANS és un espectacle visual ple d’imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges.

L’últim espectacle serà el proper dimarts 24 d’abril. Es tracta de #LikeUnfollow, que parla de l’ús i mal ús que fan els adolescents de les xarxes i les greus conseqüències que pot ocasionar, sobretot, en els usuaris més joves, els més vulnerables, preses fàcils dels depredadors cibernètics. Aquesta va adreçada a l’alumnat de 2n d’ESO dels dos instituts del municipi.

Aquest curs des de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament, es va decidir ampliar la Campanya per tal que més alumnes se’n puguin beneficiar. Cal dir que és una activitat gratuïta. Des del Pla Educatiu d’Entorn es vol potenciar la participació de l’alumnat en activitats fora del centre educatiu, perquè son espais de relació que faciliten el coneixement mutu i enforteixen el sentiment de pertinença al territori.

Per a més informació d’aquesta i altres activitats del Pla Educatiu d’Entorn, es pot consultar la web pee.castello.cat.

Veure notícia Empordà tv.

Publicado en: Notícies