Comença el nou curs escolar amb 1.716 alumnes

Avui ha començat el nou curs escolar 2017-18 per l’alumnat d’infantil i primària, i dijous ho faran els de secundària, batxillerat i cicle formatiu.

Un total de 1.716 infants i joves comencen avui a la llar d’infants, a l’escola o a l’institut, una xifra molt semblant a la del curs passat.

El nombre d’alumnat per centres és el següent:

Pel que fa al calendari escolar del nou curs, les dates més destacables són les següents:

12 de setembre: inici del curs infantil i primària

14 de setembre: inici del curs secundària, batxillerat i cicle formatiu.

Del 23 de desembre al 7 de gener de 2018: vacances de Nadal.

Del 24 de març al 2 d’abril de 2018: vacances Setmana Santa.

22 de juny: finalitzen les classes a tots els centres, excepte a l’escola infantil.

A més dels dies festius, els centres han escollit quatre dies de lliure disposició distribuïts entre els tres trimestres: Divendres 13 d’octubre, dijous 7 de desembre, dilluns 19 de febrer i dilluns 30 d’abril.

L’horari dels centres es manté igual, els centres de primària de 9 a 16.30 h. Els de secundària fan de 8 a 14.30 h a l’Institut de Castelló d’Empúries i de 8.15 a 14.45 h a la Secció d’Institut a Empuriabrava.

El curs comença amb normalitat. Es destaca la posada en marxa de la nova Oficina Municipal d’Escolarització que gestiona l’Ajuntament des del passat mes de juliol i que ja ha atès a 22 famílies arribades al municipi.

Per a més informació sobre els processos de preinscripció i matricula i/o l’oferta educativa del municipi cal adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Escolarització situada  a la planta baixa de l’Ajuntament (Departament d’Ensenyament), o bé trucar a Serveis a la Ciutadania al 972 25 01 65.

bates escola ok

Publicado en: Notícies