Comença el curs escolar 2020-2021

Avui ha començat el nou curs escolar 2020-2021 per l’alumnat d’infantil, primària, secundària, batxillerat, CFGM i PTT.  

Un total de 1.785 infants i joves comencen avui a la llar d’infants, a l’escola o a l’institut.

Pel que fa al calendari escolar del nou curs, les dates més destacables són les següents:

12 de setembre de 2019: inici de les classes al segon cicle de l’educació infantil, l’educació primària, l’educació secundària obligatòria, batxillerat i cicles formatius de greu mig.

Del 21 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2019: vacances de Nadal.

Del 4 al 13 d’abril de 2020: vacances de Setmana Santa.

19 de juny de 2020: acaben les classes a tots els centres, llevat de les dels ensenyaments de règim especial i de la formació professional, que ho faran d’acord amb la seva programació acadèmica.

31 d’octubre, 1 de novembre, 6 de desembre, 3 de febrer, 2 de març, 30 d’abril i, 1 i 4 de maig: festius.

L’horari dels centres de primària no presenten canvis, es mantenen amb el mateix horari de 9 a 16.30 h. Pel que fa els de secundària fan de 8 a 14.30 h a l’Institut de Castelló d’Empúries (es manté igual que el curs anterior) i de 8.05 a 14.35 h l’Institut Escola d’Empuriabrava (canvia respecte l’any passat).

Anna Massot, regidora d’Ensenyament, voldria destacar la posada en marxa d’un nou programa de formació per aquest curs enguany, el Pla de Transició al Treball (PTT), adreçat a joves, de setze a vint-i-un anys que han deixat l’educació secundària obligatòria i que no es troben adscrits a altres programes formatius o acadèmics. La formació va dirigida a perfils d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i a més, l’alumnat inscrit, rebrà assessorament i orientació formativa i laboral individualitzada, se li facilitarà la realització de les Proves d’Accés de Grau Mitjà i l’accés a un Centre de Formació d’Adults per treure’s el graduat de secundària.

Publicado en: Notícies