Comença el Casal Puigmal amb 65 participants

El passat divendres 10 d’abril va tenir lloc a l’escola El Bruel les inscripcions per a participar en el Casal Puigmal que com ja és habitual en aquesta activitat es varen tancar amb 65 nens/es del municipi.

 El Casal Puigmal és una activitat de lleure que es realitza els dissabtes a la tarda, del 18 d’abril al 20 de juny, de 15 a 18h a l’escola El Bruel. Va adreçada a nens/es de 6 a 12 anys del municipi.

 L’activitat s’emmarca en el projecte de Centre Obert Puigmal, impulsat conjuntament per l’Àrea de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i l’Associació de Joves Actius de Castelló (AJAC).

L’objectiu de l’activitat és que els nens/es dels cursos de 1r a 6è de primària, disposin d’un espai lúdic, de lleure, obert, divers i flexible, on es contribueixi, a través del joc i del temps de lleure, a l’educació dels infants, fomentant l’esperit crític i participatiu. S’hi realitzen activitats diverses com sortides, tallers i jocs mitjançant una metodologia activa, fent que els nens/es participin en la programació de les activitats. Part important del casal són els familiars dels menors als quals se’ls involucra i se’ls fa partícips de les activitats que es realitzen.

 Enguany també es pretén seguir duen a terme activitats conjuntament amb el Parc Natural del Aiguamolls de l’Empordà.

casal 1

Publicado en: Notícies