Cloenda del Conte per Relleus

Avui dijous 2 de juny ha tingut lloc a la Sala Gòtica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries la cloenda de l’activitat “Conte per Relleus” en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries.

“Conte per Relleus” és una activitat d’animació lectora adreçada als alumnes de 4t de primària de les escoles El Bruel, Joana d’Empúries i Ruiz Amado de Castelló d’Empúries, que compta amb la col·laboració de l’escriptora Mariona Masferrer i la coordinació de Pili Arnáiz dels Serveis Educatius de l’Alt Empordà.

Aquesta ha estat la cinquena edició del projecte que va començar el curs 2011-12 amb el conte d’en Samba escrit per l’escriptora Mariona Masferrer. A partir d’aquest conte els alumnes n’han escrit 5 més: L’amulet perdut (curs 2011-12); Jan bu n’Daw (curs 2012-13); Ocells viatgers (curs 2013-2014); El gran repte (curs 2014-15). I aquest curs l’alumnat de 4t ha escrit La idea.

L’activitat es va iniciar el mes de gener amb una trobada de l’alumnat de 4t amb l’escriptora, que va tenir lloc a la Sala Gòtica de l’Ajuntament. En aquesta trobada els nens i nenes van entrevistar a la Mariona Masferrer i ella els hi va donar la trama per iniciar la nova història.

Durant el segon trimestre cada setmana un grup classe ha creat un nou capítol del conte, ha fet una il·lustració, ho ha penjat en el bloc i ha passat el relleu  a un altre grup d’una altra escola.

Al final de la trobada d’avui els alumnes i l’escriptora han fet una valoració del treball dut a terme, i juntament amb la regidora d’ensenyament Anna Massot s’ha fet entrega d’un exemplar del conte, editat per l’Ajuntament, per a cada alumne.

Veure notícia Empordà tv

portada

Publicado en: Notícies