Centres educatius i el Toribi Duran elaboren decoracions pels arbres de Nadal de Castelló d’Empúries

Alumnes i gent gran del Toribi Duran han elaborat decoracions per adornar dos dels avets que es troben al municipi per les festes de Nadal

Al llarg de la setmana passada, alumnes de 5è i 6è de primària dels centres educatius del municipi i fins a 50 residents del Toribi Duran, han estat elaborant decoracions per a dos dels arbres de Nadal que es troben al municipi.

Habitualment l’activitat s’elaborava conjuntament entre els infants i la gent gran,  desplaçant-se l’alumnat fins la residència, però aquest any no ha estat possible per les mesures preses per a frenar el contagi de la covid19.

Malgrat la impossibilitat de fer-ho conjuntament de forma presencial, no s’ha volgut deixar perdre la oportunitat que infants i gent gran de la vila, participin activament en la decoració nadalenca del municipi, pel que aquest any, s’han repartit unes peces de fusta amb formes nadalenques perquè puguin decorar-se individualment.

I avui divendres, és el moment que s’adornen els arbres amb les gairebé 800 peces que s’han pintat i decorat al llarg d’aquests dies. Per a dur a terme aquesta tasca, es compta amb la participació de l’alumnat de la UEC, que s’encarregarà de distribuir i penjar les peces.

Aquesta actuació, que s’organitza en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, pretén fomentar el contacte entres dues generacions i potenciar la participació de l’alumnat i la gent gran en les festes del municipi sota un objectiu general de facilitar xarxa comunitària.

Publicado en: Notícies