Castelló d’Empúries posa en marxa l’Oficina Municipal d’Escolarització

Aquesta setmana es posa en funcionament l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) a Castelló d’Empúries.

L’OME creada a partir d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya té per objectiu facilitar a les famílies informació i orientació de l’oferta educativa del municipi.

El servei atendrà totes les sol·licituds de preinscripció presentades fora dels terminis de preinscripció i matriculació.

L’Oficina està ubicada a Serveis a la Ciutadania (planta baixa de l’Ajuntament), i l’horari d’atenció és de 9 a 14 h, de dilluns a divendres. Qualsevol família nouvinguda al municipi haurà doncs de passar per l’OME per formalitzar la sol·licitud de preinscripció del seu filla/a, se’ls requerirà una documentació específica i restarà a l’espera que la mateixa OME li comuniqui el centre assignat.

Les escoles, instituts, inspecció d’ensenyament i l’Ajuntament, a través de l’Oficina Municipal d’ Escolarització formen part de les Comissions de Garanties, que fan l’assignació de places en funció de les sol·licituds de les famílies i de les places vacants existents.

Anna Massot, regidora d’ensenyament, explica que » amb l’obertura de l’OME es pretén facilitar el procés d’escolarització a les famílies i als centres. Iniciar aquest servei a l’estiu ha estat positiu per poder atendre aquelles famílies que arriben en aquest període que els centres estan tancats.» 

Per a més informació es pot consultar la web  http://www.castello.cat/serveis-a-la-ciutadania/, o bé trucar a Serveis a la Ciutadania al 972 25 01 65.

baixa

Publicado en: Notícies