Cantada de Nadal diumenge 21 desembre

El proper diumenge 21 de desembre, en motiu de les Festes de Nadal, l’Ajuntament de Castelló d‘Empúries, amb la col·laboració dels centres d’ensenyament del municipi i de l’Escola Municipal de Música, organitza una cantada de Nadal.

L’alumnat de tots els centres de primària i secundària, amb el suport dels mestres i professors de música dels corresponents centres, han preparat una cantada i un ball.

L’acte tindrà lloc a la Plaça de la Basílica a les 13h, però durant tot el matí, de 10 a 14h, hi haurà parc infantil i xocolatada per a tothom.

Com a novetat, enguany també s’organitza un Punt d’Intercanvi de joguines i contes. Les famílies que estiguin interessades en participar-hi només cal que portin els objectes que vulguin intercanviar (contes, jocs, joguines, dvd infantils, disfresses), i hi haurà un espai on poder-los deixar o exposar durant tot el matí.

En cas de pluja o mal temps la cantada tindrà lloc a la Sala Municipal, i el parc infantil, la xocolata i el punt d’intercanvi a la Sala Polivalent.

activitats festes de nadal boooooo

I DESPRÉS DE LA CANTADA….. https://www.youtube.com/watch?v=SrZ07Tniuaw

Publicado en: Notícies