Aquest dissabte s’ha celebrat la festa final del Casal Puigmal

Aquest dissabte, 5 de juny, s’ha dut a terme l’última sessió del Casal Puigmal en format de festa final, que ha consistit en el muntatge de diferents jocs tradicionals en format gegant i inflables.

El Casal Puigmal, és una activitat de lleure que es desenvolupa en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries, que es realitza els dissabtes a la tarda. Se sol organitzar entre els mesos de març i juny i, aquest any concretament, s’ha fet des del 27 de març al 5 de juny, de 15 h a 18 h a l’IE El Bruel Empuriabrava.

L’activitat va adreçada a l’alumnat de 1r a 6è de primària del municipi i pretén que els nens/es disposin d’un espai lúdic i de lleure, on es contribueixi, a través del joc i del temps de lleure, a l’educació dels infants.

En total, el Casal Puigmal, ha acollit 30 participants, dinamitzats per un equip de 5 educadores, de manera que l’activitat es desenvolupava amb un grup bombolla tal i com indicaven les mesures establertes.

Al llarg d’aquests nou dissabtes s’han realitzat diferents activitats com gimcanes, un taller de sal de colors, taller de tint de samarretes, jocs d’aigua, jocs de cucanya, etc.

El Casal Puigmal, és una activitat que s’organitza des de fa anys, però que l’any passat es va haver de suspendre per les mesures preses arran de la pandèmia. És per aquest motiu que aquesta edició s’ha viscut d’una manera molt especial tot i les mesures de protecció aplicades i que, tant des de l’organització, l’equip de monitoratge i especialment, els infants participants, se n’ha fet una valoració molt positiva.

Publicado en: Notícies