Activitats de Sant Jordi

Aquest divendres 22 d’abril, en motiu de la celebració de Sant Jordi, els centres educatius participen en diferents activitats del municipi organitzades des del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries.

A les 10.15 h, a la Plaça de la Basílica, tindrà lloc la mostra de danses tradicionals catalanes per part de l’alumnat de 5è de primària i l’Esbart Dansaire de Castelló d’Empúries. Seguidament, es farà l’entrega de premis del V Concurs de dibuix “Cartell de Sant Jordi”, en el qual hi ha participat els alumnes de 2n de primària. Els tres dibuixos guanyadors il·lustren el cartell d’enguany de la diada. El premi consisteix en un detall pels tres guanyadors i un obsequi per cada grup/classe que hi ha participat.

A les 10.45 h, a la mateixa plaça, els Gegants de Castelló d’Empúries, acompanyats de gralles i tambors, faran una petita actuació i explicació per presentar-se als alumnes més petitons dels centres.

Durant tota la setmana  es podrà visitar, a la Llotja comunal, l’exposició de dibuixos de Sant Jordi a càrrec de l’alumnat de 2n de primària de les tres escoles. La Llar d’Infants també hi col·labora amb un mural on explica com treballen la diada a la l’escola infantil.

I per a tots aquells indecisos, que encara dubtin quin llibre regalar, els joves dels centres de secundària han preparat un seguit de recomanacions en el marc del projecte “un jove, un llibre”. Aquestes recomanacions es poden trobar en els aparadors dels comerços i també en el díptic del programa de Sant Jordi 2016.

1

Veure notícia Empordà tv

Publicado en: Notícies