8a edició del Rodajoc a Castelló d’Empúries

Hi han participat els alumnes de 4t de primària dels centres d’ensenyament de Castelló d’Empúries, Sant Pere Pescador, l’Armentera, Fortià, Peralada i Sant Miquel de Fluvià, així com de l’INS de Castelló d’Empúries; en total uns 231 alumnes de primària i 25 de secundària que actuen com a tutors de les activitats.

Es tracta d’una activitat impulsada pels professors i mestres d’educació física de la zona, en col·laboració del Servei Educatiu de l’Alt Empordà, el Consell Esportiu i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

El projecte Rodajoc pretén acostar a l’alumnat diversos jocs tradicionals i cooperatius dels 5 continents, amb l’objectiu de compartir un espai que permeti treballar la socialització, l’activitat física i el joc com a instrument d’aprenentatge amb la intenció de fer ciutadans més justos i respectuosos amb les cultures que formen la nostra societat.

La trobada que es celebrarà a l’entorn de la Basílica de Castelló d’Empúries, ha començat a les 10 h i finalitza cap a les 13 h. Tot seguit, els alumnes s’han desplaçat a la sala polivalent per dinar i esperar els autobusos de tornada a casa.

Veure notícia Empordà tv.

Publicado en: Notícies