55 alumnes de secundària immersos en els Tastets de Professions

Aquest mes de maig comencen els Tastets de Professions, una activitat organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries.

Els Tastets de Professions és una actuació, fora de l’horari lectiu, adreçada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO dels instituts del nostre municipi. L’objectiu d’aquesta actuació és facilitar a l’alumnat que està a punt de finalitzar l’escolaritat obligatòria, eines i recursos per a l’elecció formativa, professional i laboral, apropant-lo a diferents oficis i professions.

Tots els tastets combinen una part teòrica, on s’explica com és la professió, i una part pràctica, en què els alumnes poden viure la realitat de la professió triada a través de diferents activitats: participar en una visita guiada, intervenir en algunes tasques de la llar d’infants, arreglar un jardí públic, etc.

Els tastets oferts seran: educador de llar d’infants, mestre de segon cicle d’educació infantil, jardiner, fuster, oficis del turisme, integrador/educador social, premonitor i monitor de lleure, atenció a persones en situació de dependència, sector nàutic, perruqueria i estètica.

Avui dimecres, tindrà lloc a l’Espai Jove “El Centru” la sessió informativa per tots els inscrits a l’activitat, a càrrec dels departaments d’Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

IMG_8486

Veure notícia Empordà tv

Publicado en: Notícies