3a edició de la Campanya de Teatre Escolar

Aquest matí l’espectacle Aquarel·la, de la companyia Fes-t’ho com vulguis, ha obert la 3a edició de la Campanya de Teatre Escolar d’aquest curs escolar, en el marc de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn.

Aquarel·la s’adreçava a l’alumnat de P2 de l’Escola Infantil Municipal Passeig de les Oques. És un espectacle que juga amb els colors, la llum, els sons i les paraules a través de petites històries que pretenen estimular els sentits i la imaginació als més petits.

Demà, tindrà lloc a la Sala Municipal, l’espectacle El Silenci d’Hamelin, de la companyia Farrés Brothers, adreçada a l’alumnat de 2n d’ESO dels dos centres de secundària del municipi. Un espectacle al voltant de les altres capacitats i les coses que no es diuen….Objectes, paraules, llengua de signes, un DJ particular, silenci…i els avantatges de tenir desavantatges .

I divendres, serà el torn de l’alumnat de 4t de primària, amb l’espectacle El carreró de les bruixes, de la companyia Pocacosa Teatre. És un espectacle molt visual que combina el món del teatre i el de l’òpera de la mà de dues grans professionals.

Amb aquesta campanya es pretén apropar el teatre a l’alumnat i fer-lo més accessible, així com potenciar la participació de l’alumnat en activitats fora del centre educatiu.

En total 340 alumnes hauran gaudit d’aquesta iniciativa que s’impulsa des del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries (pee.castello.cat).

Publicado en: Notícies