El Centre Obert Puigmal atén aquest curs a 60 infants i joves

El passat mes d’octubre va començar de nou el Centre Obert Puigmal, un projecte socioeducatiu que dóna suport a infants i joves del municipi.

El Centre Obert, com a proposta d’intervenció de caràcter preventiu, és un lloc de trobada per a nens, adolescents i joves, que recolza la tasca educativa i social feta per les escoles del municipi, els instituts, les famílies, els professionals dels serveis socials i d’altres serveis especialitzats en l’atenció a la infància i a l’adolescència.

El servei, que es va iniciar el 2013, es realitza a les tardes al Centre de Serveis del Puigmal, al Centre Cívic d’Empuriabrava i a Santa Clara. Atén a 36 alumnes de primària i 24 de secundària.

Aquest estiu s’han organitzat també diferents Tallers d’Estudi per donar suport a 36 alumnes de 6è i d’ESO amb matèries suspeses.

És un projecte impulsat per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i l’Associació de Joves Actius de Castelló (AJAC), amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

1

Publicado en: Notícies